Bioszféra
Szerintem valami ilyet produkál az enyém is... Belsõséget, felvágottat soha életemben nem ettem, amit hajlandó voltam, az a csontszáraz grillezett csirkemell vagy csontszárazra sütött karaj. Ezeket is csak szülõi nyomásra... Kicsi koromban muterom rózsákat hajtogatott a gépsonkából, hátha úgy megeszem, de nem kellett az se. Pedig a 60-as évek végén a gépsonka kb. olyan ritka kincs volt, mint ma a kenguruhús...
Az a lényeg, hogy ne csináljon ügyet belõle az ember, szerencsére ma már a legtöbb étteremben lehet húsmentes kaját kapni, 20 éve még elég gáz volt. Bár ma is kb a rántott gomba - rántott sajt a felhozatal 90%-a.... Elég elit helynek számít, ahol pl. van grillzöldség, vagy valami spenótos tészta, ilyesmi, esetleg rakott padlizsán nyáron. (Nyammm)
Az uram ki is van akadva, hogy hogyan fõzök meg mindenféle húsos cuccot neki úgy tökéletesre, hoyg soha meg se kóstolom.
Az a lényeg, hogy ne csináljon ügyet belõle az ember, szerencsére ma már a legtöbb étteremben lehet húsmentes kaját kapni, 20 éve még elég gáz volt. Bár ma is kb a rántott gomba - rántott sajt a felhozatal 90%-a.... Elég elit helynek számít, ahol pl. van grillzöldség, vagy valami spenótos tészta, ilyesmi, esetleg rakott padlizsán nyáron. (Nyammm)
Az uram ki is van akadva, hogy hogyan fõzök meg mindenféle húsos cuccot neki úgy tökéletesre, hoyg soha meg se kóstolom.
