Bioszféra
Kicsit ragozom a hazai tequliatenyésztés tervét
A kék agavét kedvtelésbõl itthon is tartják ld. Növénykatalógus ajánlása Link Jogosítványunk is van, õ jártas az ilyen növények gondozásában, én értek a vegyészethez (Snowhunter és alkimisták, melyik vegyész nem tud pálinkát, bármilyen szeszpárlatot fõzni?) Miért ne indulnánk vele EU pályázaton
Ha mégis bedöglene, majd megmagyarázzuk ahogy sokan teszik...
Ismételten közlöm Copyright jogaimat fenntartom, ötletgazda jogaimhoz ragaszkodom
Ui: ha bedöglik is vannak bevált hazai trükkök, etilalkohol némi megfelelõ aromával pótolhatja a "tequila élményt"

A kék agavét kedvtelésbõl itthon is tartják ld. Növénykatalógus ajánlása Link Jogosítványunk is van, õ jártas az ilyen növények gondozásában, én értek a vegyészethez (Snowhunter és alkimisták, melyik vegyész nem tud pálinkát, bármilyen szeszpárlatot fõzni?) Miért ne indulnánk vele EU pályázaton

Ismételten közlöm Copyright jogaimat fenntartom, ötletgazda jogaimhoz ragaszkodom

Ui: ha bedöglik is vannak bevált hazai trükkök, etilalkohol némi megfelelõ aromával pótolhatja a "tequila élményt"
