Bioszféra
Noli tudom mások a nézeteid, bocs de "megszólalt bennem az "õsember"
Azért egészen más dolog gombát/krumplit sütni/fõzni mint egy szép darab húst nyílt tûzön csak úgy önmagában pirítani és hagymával fokhagymával felzabálni
A "vegáktól" elnézést kérek, én megrögzött húsevõ vagyok (Lehet hogy csak káros rögzülés, de én úgy érzem a hústól mindig "újjászületek" és erõre kapok, gombától és krumplitól nem, egyszerûen eltelek velük. Tán bolond dolog de a "húsmarcangolás" szerintem sokkal jobb élményt nyújt mint a gomba krumpli felcsipegetése. Számomra egy kivétel akad, a rántott õzlábkalap/csiperke de az már konyhai mûremek. Nálam (és gondolom a "húsevõknél" általában) a húsevés összekapcsolódik valami tudatalattiban rejlõ õsi ösztönnel amit lényem tudatos része nehezen tud felülbírálni. A körülmények sem lényegtelenek, egész más élmény pld. nyílt tábortûzön kávét fõzni mint a hiperszuper csudakávéfõzõn bár ez utóbbi gyorsabb és tisztább)

