"Jaó is a!" nyelvnyujtas Szeretem én is, különösen a "húsosát" hagymával friss kenyérrel vidám
Nagyon "beletrafáltál" Gogó laza Vidéken szerencsésebb a helyzet mint a nagyvárosokban, itt a kisboltot ellátó helyi hentes valami pazar töpörtyût csinál. Bár vigyáznom kell a zsírossal, mégsem nem állhatom meg, kéthetente veszek félkilót és hamar elfogy friss kenyérrel hagymával/paprikával/savanyú káposztával, mikor mi akad. A friss kenyeret illetõen, talán "feltaláltam a spanyolviaszkot"- a kenyeret hûtõben tartom nejlonzacskóban. Megkeményedik ugyan, de tovább eláll mint a kenyértartóban és nem szárad ki. Amikor kell, levágok pár szeletet és ugyancsak nejlonzacskóban megmikrózom - nem tovább 20 másodpercnél! (ennél hosszabb idõ után rohamosan, mondhatnám "exponenciálisan megszaladva" kezd kiszáradni és csontkemény lesz majd megég). Így mindenkor frissen illatozó meleg kenyeret eszem nevet Szeretem a hasam és (ha tehetem mostanság, válság az válság mindenütt) a magyar mellett a francia és görög konyhát is preferálom DE a hazai, jó húsos "öklömnyi" TÖPI a "vidéki élet egyik szépsége" akár a disznósajt és szárazkolbász vagy csirke "mejjehusa" egybesütve... laza

Jó napot jó kedvet Mindenkinek nevet