A madaraknak sem tetszik a kellemetlen lökéses szél mert tegnap ilyenkor még csiviteltek, most hallgatnak nem is látni mozgásukat.
Ui: a kenyérmikrózásánál említett, zárt nejlonzacskót nem légmentesen kell lezárni hanem a száját elég kicsit összesimítani hogy megtartsa a párát, különben nem lesz érezhetõ a csak néhány pillanatig megjelenõ jellegzetes "friss kenyér" illat amikor azonnal ki kell szedni. Én is tapasztaltam, utána a kenyér héja már valóban gumiszerûen nyúlós lesz, emellett a kenyérbél zacskóban "szétfõ", csak kistányérra téve szabad felülettel kiszárad esetleg megpörkölõdik. Kísérletezni kell, mert VAN egy kritikus pillanat ami eltalálható. Az illat megjelenését kell figyelni, utána rögtön le kell állítani nevet Viszont ez csak egyszer tehetõ meg, megismételt mikrózás már csak ront (az elsõ alkalommal eltávozik a hûtéssel "befagyasztott" illatanyag és pára).