Bioszféra
Mivel tavaly igen jó év volt vargánya szempontjából, lehet róla szó
A kökény számomra igazi kuriózum, de jelképes mennyiség is megteszi. Gyakorlott pálinkafőző vagyok, már akkor is míveltem amikor még lőttek érte.
Részletek privátban. 
(Ez a részlet a Kalmár - Makara könyvből rémlik. Elég buták, vagy csak kényelmesek manapság a Gombászok nem kis része. Minden a fagyóba megy. Soha nem hagyom ki hogy szárítmány legyen a vargánya egy jelentős része, mert számos ételhez kiváló fűszer. Vagy például amikor kevés a vargánya, egy vegyes erdei gombapöri elképzelhetetlen nélküle, csodákra képes.)
A kökény számomra igazi kuriózum, de jelképes mennyiség is megteszi. Gyakorlott pálinkafőző vagyok, már akkor is míveltem amikor még lőttek érte.


(Ez a részlet a Kalmár - Makara könyvből rémlik. Elég buták, vagy csak kényelmesek manapság a Gombászok nem kis része. Minden a fagyóba megy. Soha nem hagyom ki hogy szárítmány legyen a vargánya egy jelentős része, mert számos ételhez kiváló fűszer. Vagy például amikor kevés a vargánya, egy vegyes erdei gombapöri elképzelhetetlen nélküle, csodákra képes.)