Bioszféra
1 db-ot vágtunk 5 felé, így alig emlékszem, nagyjából csak annyira, hogy hozta az elvárhatóan finom (kissé savas) ízt, nem volt TÚL cukros, stb-stb. Idén már lesz rajta vagy 30-40 db.
Még 5 éve vettem 4 különböző fajta magyar almát, idén már egy másik is beindul majd termésügyileg, meglehetősen kíváncsi vagyok.
Lujónak: ellenálló szőlő, ami nekem van: pölöskei muskotály, néró, meg a harmadik, amit elfelejtettem
Az előző lakó által itt hagyott pölöskei amúgy filoxérás volt, amikor idejöttünk, aztán rá egy évre már se híre, se hamva a betegségnek, azóta teljesen egészségesek.

Még 5 éve vettem 4 különböző fajta magyar almát, idén már egy másik is beindul majd termésügyileg, meglehetősen kíváncsi vagyok.
Lujónak: ellenálló szőlő, ami nekem van: pölöskei muskotály, néró, meg a harmadik, amit elfelejtettem

Az előző lakó által itt hagyott pölöskei amúgy filoxérás volt, amikor idejöttünk, aztán rá egy évre már se híre, se hamva a betegségnek, azóta teljesen egészségesek.