Bioszféra
Noli!
Abban igazad van, hogy a fagytól édes lesz és puha, sõt ha beteszed a fagyasztóba, akkor is édes lesz és megpuhul (mert a fagyás felgyorsítja a csersav átalakulását), csak a fagyást követõ pár nap múlva ehetetlen és eltarthatatlan lesz, ha egybõl megeszed akkor jó, utána kidobhatod az ablakon....
És ez vonatkozik az összes fajtára, -3 fok alatt az egész termésnek annyi, valami olyan volt az újságban, hogy -15 fokig kint lehet hagyni, na szerintem keverik a növény elfagyásával, igaz az sem -15 fok, inkább -20, de a gyümölcs kizárt, hogy kibírjon -15 fokot!
Abban igazad van, hogy a fagytól édes lesz és puha, sõt ha beteszed a fagyasztóba, akkor is édes lesz és megpuhul (mert a fagyás felgyorsítja a csersav átalakulását), csak a fagyást követõ pár nap múlva ehetetlen és eltarthatatlan lesz, ha egybõl megeszed akkor jó, utána kidobhatod az ablakon....
És ez vonatkozik az összes fajtára, -3 fok alatt az egész termésnek annyi, valami olyan volt az újságban, hogy -15 fokig kint lehet hagyni, na szerintem keverik a növény elfagyásával, igaz az sem -15 fok, inkább -20, de a gyümölcs kizárt, hogy kibírjon -15 fokot!