Agrometeorológia
Hello!
Már a harmadik éve teremnek termések a kaktuszaimon, de még csak most szántam rá magamat a leszedésükre és megízlelésükre. Egy topiktárs mondta, hogy kóstoljam már végre meg. Kint Mexikóban nagy hagyománya van ennek. Ott piacokon vannak ilyen standok. De talán a Földközi-tengerpart vidékein is sokfelé kapni. A trópusiaknak jóval nagyobbak azért a termései, de a télállók közül is van 1-2 figyelemreméltó fajta. Fõleg a phaeacantha családból. Szerencsére a legízletesebb fajtából van a legtöbb. Link Ebbõl ma kb. 10 db-ot szedtem le, de még van vagy 50-en rajta. Próbálok még párat azért a kaktuszokon is hagyni, mert kiváncsi vagyok, ill. gondolom, hogy a tél felé közeledve még édesebb ízûek lesznek vagy lehetnek.
Miso: Kaktusz kiállítás-és vásárokon próbálkozz. Egyébként köszi a linket, ezt még nem is olvastam.
Már a harmadik éve teremnek termések a kaktuszaimon, de még csak most szántam rá magamat a leszedésükre és megízlelésükre. Egy topiktárs mondta, hogy kóstoljam már végre meg. Kint Mexikóban nagy hagyománya van ennek. Ott piacokon vannak ilyen standok. De talán a Földközi-tengerpart vidékein is sokfelé kapni. A trópusiaknak jóval nagyobbak azért a termései, de a télállók közül is van 1-2 figyelemreméltó fajta. Fõleg a phaeacantha családból. Szerencsére a legízletesebb fajtából van a legtöbb. Link Ebbõl ma kb. 10 db-ot szedtem le, de még van vagy 50-en rajta. Próbálok még párat azért a kaktuszokon is hagyni, mert kiváncsi vagyok, ill. gondolom, hogy a tél felé közeledve még édesebb ízûek lesznek vagy lehetnek.
Miso: Kaktusz kiállítás-és vásárokon próbálkozz. Egyébként köszi a linket, ezt még nem is olvastam.