Bioszféra
Hopp, tök egyszerre írtunk
Hopp 2, most meg paluival 1 mp híján
Sajton meg répán? Kész kánaán, és jó kis fogyókúra egyben. Bár szeretem a változatosságot, de jó pár napig eléldegélnék a természet eme értékein

Hopp 2, most meg paluival 1 mp híján

Sajton meg répán? Kész kánaán, és jó kis fogyókúra egyben. Bár szeretem a változatosságot, de jó pár napig eléldegélnék a természet eme értékein

Ebben egyet kell értsek Veled... Pár éve voltam Hollandiában, na onnan egy szatyor zsenge répát hoztam haza, annyira isteniek voltak, s kb. harmadannyiba került, mint itthon... Odakinn napokig répán meg sajton éltem, csuda jó volt!
Hááááát...na mindegy, maradjunk annyiban, hogy meg fogom kóstolni, és jelentem az élményt azon nyomban!
Ha zsenge zöldségrõl van szó, akkor az elsõ: Link
Mondjuk a húsleveshez pucolt répát lopkodni...hmmm!

Ha zsenge zöldségrõl van szó, akkor az elsõ: Link
Mondjuk a húsleveshez pucolt répát lopkodni...hmmm!

Nekem se jutott magamtól eszembe, csak egy kollégámat láttam egyszer, hogy rágcsálja, és õ mondta, hogy nagyon finom, akkor kóstoltam meg én is. :-) Ha a zsenge karalábét szereted, nem fogsz csalódni.
Van hátul a kertben, igazán csak rántva eszem meg, de a kedvedért megkóstolom nyersen is, amint eszembe jut és idõm engedi!
Egyszer kóstold meg nyersen a karfiolt, nem kell félni, nem harap vissza, és igen finom így is!
És mit szól ahhoz a szomszéd, hogy állandóan az õ földjét fényképezed?
Egyébként tényleg szép!

Egyébként tényleg szép!
Most csak ez a 9 kép amit délelõtt csináltam, burgonyán már nincs mit nézni a szára elszáradt szedni kéne kifelé
