Bioszféra
Bizony, mi kb. 40-50 percig fõztük nehogy baj legyen.
Rizzsel még nem próbáltam, csak tojással, úgy is ízletes.

Én egyszer még busz ablakából is láttam, annyi volt... Szóval néha nagyon durván tud teremni! Remélem, lesz még idén...
Legközelebb ne hagyd ki, a leges-legfinomabb gombás rizs ebbõl van, csak ugye minimum 20 perc fõzés kell neki, azt nem szabad elfeledni.
Legközelebb ne hagyd ki, a leges-legfinomabb gombás rizs ebbõl van, csak ugye minimum 20 perc fõzés kell neki, azt nem szabad elfeledni.
Az biztos 2 éve, valamikor október közepén-végén a Keleti-Bakonyban (ezt akkor le is írtam itt a fórumban) szó szerint több mázsányi gyûrûs tuskógombát láttam, nem hittem a szememnek. Olyan zavarban voltam, hogy egy szemet sem szedtem le
.






Imádom ahogy bókolsz

Hát amilyen õrült vagyok, nem kizárt, de ez most nem az a szitu, ugyanis a hideg elõtti melegben nem volt esõ, az esõ után meg jött a hideg, csak akkor lenne vargánya, amennyiben a hideg elõtt lévõ vargányák túlélik ezeket a hidegeket, majd a hétközepi jóidõ után tovább nõdögélnek.
Elég kevés esély lesz rá, hogy ezekután még kibújjanak, meglássuk.
Azért él valahol délnyugaton egy õrült, aki szed még vargányát az idén, s tán nem is keveset...

:-) Én nagyon szeretnék MÉG tuskógombát, az nagy nagy kedvenc, a két éve volt hatalmas mennyiség után maradt szárítmányunk sajnos elfogyott, tavaly nem volt, idén meg hát, láthatod...