Bioszféra
A rizike olyan, mintha májat ennél, tömör a húsa, hússzerû, nem olyan vizenyõs, mint a gombáké általában. Rántva, sütve isteni! Faterom most kezdett találni, eddig nálunk nem volt, a minap viszont szedett egy csomót.
Hát, amíg ilyen ipari mennyiségben van itt az õzlábgomba...komoly az esélye, hogy elõjön nálatok a valódi. És milyen az íze a rizikének? Irány a fenyves (luc, erdei, fekete), aztán megtudod. Én levesre szavaznék, vagy hússal valahogy
.

Azt fenyvesben kell, ugye?
Kisebb fenyves rémlik, mint lelõhely, és mohás terület, de soha nem ettem még rizikét. Milyen íze van? Hogy finom?
Lesz-e jobb? Hááááááááááááááát
Kisebb fenyves rémlik, mint lelõhely, és mohás terület, de soha nem ettem még rizikét. Milyen íze van? Hogy finom?
Lesz-e jobb? Hááááááááááááááát

Nem is gratulálok, mert az idén még lesz jobb...
Szedjél rizikét is!

Ha nem is az ígéret földje, de több, jóval több, mint amire taksálták a klímaleírások és az egyéb, érintett szakmák szakleírásai.
Bölke!
Köszi, felénk már megvolt a csúcs belõle, bár elég kevés volt, elmúlt években több szokott lenni belõle.
Bölke!
Köszi, felénk már megvolt a csúcs belõle, bár elég kevés volt, elmúlt években több szokott lenni belõle.